Източник lamqta.comОвен  През този ден трябва внимателно да се вслушвате във

...
Източник lamqta.comОвен  През този ден трябва внимателно да се вслушвате във
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Чудесни новини, свързани с финанси за една от зодиите, друга обаче да се готви за ...

Източник lamqta.com

Овен 
През този ден би трябвало деликатно да се вслушвате във всичко, което Ви споделя Вашия обичан човек. Може би по тази причина, че да ви бъде и по-късно, е редно да му отговорите, когато Ви попита, за какво сте постъпили по този начин, а не както Ви е съветвал В последна сметка,дали ще постъпвате съгласно съвета му или не, си е персонално Ваша работа... 

Телец

Днес ще Ви стане тъжно. В живота Ви завършва един доста прекрасен и доста значим интервал. Важното е, тъгата Ви да не сублимира под формата на гняв към останалите ( като цяло) и към Вашия обичан човек (в частност). Те за нищо не са отговорни.А и се постават паралелно с Вас... 
 

Близнаци

Денят ще Ви зарадва с вести, свързани с финанси. Може да разчитате на повишение на заплатата, или на приемане на награди. На някои представители на знака ще бъде дадена опция, с цел да получат спомагателна работа. Не е изключено и покачване в служба, само че за задачата би трябвало да прибегнете до ловкост. Работата ще бъде толкоз доста, че за другарство с околните, както и за отмора, време няма да има. През днешния ден ще сте склонни да жертвате плануваните развлечения зарад потребни занимания, което доста ще зарадва по-възрастните роднии, само че ще огорчи приятелите.
 

Рак

Денят не може да се назова елементарен. Ако сте родени през юни, той ще се окаже разтревожен, и може да Ви донесе обилие от неприятни изненади. През това време може да се ожат под удари Вашето здраве, благоденствие и общия Ви витален тонус. Особено уязвима ще бъде нервната Ви система, внезапно ще нарастне вероятността от стресове. Ако не сте настроени да рискувате, може интуитивно да намерите в комплицираните условия нещо привлекателно. Само че звездите въпреки всичко предлагат да бъдете внимателни и деликатни. Въздържайте се от смели инициативи, в случай че от това няма директна нужда.
 

Лъв

Най-добре е този ден да прекарате в фамилен кръг. Укротете своя възторг, забравете старите обиди и се примирете с домашните си. Погледайте дружно някакъв филм, само че вкъщи, тъй като другояче са вероятни разочарования, което пък ще провокира нов спор. Изберете някакъв благонадежден и към този момент пробван вид ” - „ Хубава жена ”, да вземем за пример...
 

Дева

Днес Вашата прочувствена сензитивност евентуално е прекомерно обострена, и Вие има възможност да попаднете във краткотрайна фаза на срамежливост. Затова в случай че сте уверени, че някой деликатно поглежда към Вас, убедете се, че не стоите под часовник. Чувствата и мислите на другите хора ще бъдат за Вас явни, само че не би трябвало да въздействат на това, което чувствате или мислите. Абстрахирайте се от страничното въздействие - концентрирайте се върху това, което най-вече Ви интересува. Към общуването ще можете да се върнете по-късно
 

Везни

Сътрудничеството с хората ще Ви донесе богат опит, само че без компликации няма да минете. За благополучие, Вие преживявате напредък в уменията за дипломатичност, който значително ще Ви помогне в изглаждането на острите ъгли. Преди всичко не би трябвало да забравяте за нуждата, ясно да изразявате своите мисли. За да постъпят вярно, хората напълно и изцяло е належащо да схващат Вашите упования. Това се отнася както за професионалния, по този начин и за персоналния Ви живот. Не забравяйте за това!
 

Скорпион

Обикновено не се отличавате с обич към повърхностните диалози. Всъщност на процедура когато нещата стигат до диалози, употребявате една дума на мястото на други три, които останалите изстрелват, без да се замислят. Само че през днешния ден имате прекомерно доста неща, които желаете да кажете и въпреки че Вашият обичан човек ще изпадне в потрес от изненада, единствено безшумно ще седи и ще слуша. А тъкмо това Ви е нужно, не е ли по този начин?
 

Стрелец

Отношенията с околните хора през днешния ден ще Ви зарадват. Приятелите ще бъдат радостни да Ви оказват помощ във всяко начинание и ще Ви поддържат. Вероятно е разрешаване на проблем, обвързван със здравето, което Ви е тормозело напоследък. Избягвайте неточности с документи, с цел да не се получи бърканица в формалната документи. Бъдете по- деликатни, в случай че сте решили да поработите. В връзките с околните родственици ще царува цялостна естетика и може да си организирате фамилни мероприятия. 
 

Козирог

През този ден ще Ви се наложи да съчетавате обичайния метод за реализиране проектите с автентичност, а на моменти и с нововъведение. Ако се ограничите с привични способи за водене на нещата, доста ще загубите, а може и да си изкарате популярност на назадничав човек и реакционер, който от чиста проба дебелоглав живее във вчерашния ден. В края на деня може да възникне нужда от система на метаморфоза на имуществото или възобновяване на способа за финансови планове. Ако се наемете да разрушите всичко едновременно, на първо време направете дребен опит.
 

Водолей

Позитивните трендове последователно набират сили, по тази причина по-рано от обяд не би трябвало да стартирате да се занимавате с дейна активност. Не се опасявайте! Ще съумеете да се справите с всичко запланувано, дори и да не започнете да действате от рано сутринта. Възможностите Ви ще се усилят доста, с помощта на съидейници и остарели другари, които ненадейно ще припомнят за себе си.. Вероятни са разногласия с по-възрастни родственици, само че до спорове няма да се стигне, или най-малко това няма да стане, с помощта на Вас. Дипломатическият гений на Водолеите през днешния ден ще откри почтено приложение. 
 

Риби

Днес ще се чувствате малко по-нервни. Внимавайте, тъй като това може да ви се отрази на физически проект и даже да повлияе на техниката, с която работите. Днес е подобаващ миг да разчистите всичко излишно към себе си.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР